Náplň práce
Náplní práce je organizování práce při výrobě jídel spojené s hmotnou odpovědností, stanovování a provádění technologických postupů a kalkulací při rozsáhlé výrobě širokého sortimentu, stanovování a zajišťování správnosti gastronomické skladby jídel, racionální výživy a zajišťování výroby náročných specialit.
Požadavky
Podmínkou k přijetí je bezúhonnost, středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, příp. výučním listem, znalost práce v oblasti gastronomie, zejména závodní stravování, jídelny, aktivní přístup, schopnost týmové spolupráce, samostatnost, pečlivost a smysl pro odpovědnost, osobností způsobilost a dobrý zdravotní stav. Praxe na obdobné pozici je výhodou
Nabízíme
Nabízíme:
pracovní úvazek 40 hod týdně,
25 dní dovolené + 5 dní dodatkové dovolené + 5 dní indispozičního volna,
podnikové stravování,
příspěvky na rekreaci, stravování a důchodové připojištění, čerpání benefitů v rámci FKSP
platové ohodnocení dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě a katalogu prací, platové rozpětí
nástup možný k 1.5.2023.
Další informace
Pracovní poměr je na dobu určitou, s možností změny na dobu neurčitou.
Odpovědět na inzerát